A.O.S.S.L. vzw

Inloggen

Hoe registreren?

 

Beste wijnvrienden,

Met grote droefheid melden wij jullie het overlijden op 23 december 2021 van onze gezel  

en voormalig bestuurslid Jan Peuskens.

 

Het bestuur en de leden van onze Amicitia bieden Lea Claes en zijn familie hun diep medeleven aan.

Het Bestuursorgaan van de A.O.S.S.L vzw

 

Afscheid nemen - Baptistengemeente

 

Beste wijnvrienden,

Met grote droefheid melden wij jullie het overlijden van Valère Debois, de echtgenoot van ons trouw lid Huguette Dhondt.

Namens het bestuursorgaan en alle leden van de A.O.S.S.L betuigen wij Huguette en haar familie onze innige deelneming bij dit grote verlies.

Het Bestuursorgaan van de A.O.S.S.L vzw

 

Hierbij de link naar de rouwbrief.

 

Afscheid nemen - Baptistengemeente

Wijziging registratie voor activiteiten
 

In ons streven om de administratie voor uzelf en voor de webmaster te vereenvoudigen,hebben wij de wijze van registratie voor een activiteit aangepast.

Indien u de inschrijvingslink voor een activiteit aanklikt (vanaf de website onder de betrokken activiteit of vanuit de nieuwsbrief), zal er voortaan automatisch een email-ontwerp geopend worden. U dient in de body van dit email-ontwerp enkel nog de nodige info aan te vullen en vervolgens deze mail te versturen.

Onderstaande link geeft u een bondige beschrijving van hoe het werkt. Zeer eenvoudig !

Klik hier voor meer info

De webmaster

Maandag 21 november 2016 om 19 uur nodigt Faculty Club u uit voor een speciale wijn foodpairing. Er wacht u een heerlijke 4-gangen menu waarbij elk gerecht vergezeld wordt van een unieke passende wijn.

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vindt u op de website: klik hier

Bij het overlijden van Mieke Luyckx heeft onze honorair voorzitter Jan Craps – die Mieke van bij de start van de Amicitia heeft gekend -  een passend In Memoriam geschreven. Vanuit onze vereniging sluiten we ons aan bij de mooie en troostende woorden in het In Memoriam.